Medarbeiderskap og arbeidsglede

Opphavsrett: Teamwork OU

Sett fokus på medarbeiderskapet

Å jobbe for en kultur preget av godt medarbeiderskap gir verdi. Hvordan kan vi ta tak i medarbeiderskapet og hva kan vi gjøre i praksis for å utvikle det? Medarbeiderskap handler om å se sin egen rolle på arbeidsplassen.

Skap bevissthet om hvordan hver og en bidrar til å løse oppgavene, være en god kollega og opptre lojalt ovenfor arbeidsgiver. Godt medarbeiderskap gjør en forskjell – la ditt arbeidsmiljø få kjenne på det!

Opphavsrett: Teamwork OU

Sats på arbeidsgleden!

Undersøkelser viser at medarbeidere som går på jobb fordi de har lyst leverer bedre enn de som går på jobb fordi de må. Dette har jeg erfart selv, og min erfaring er helt i tråd med undersøkelsen. Ikke bare leverer jeg bedre på jobb, jeg er også en bedre mamma, kone og venninne når jeg kan glede meg til hver arbeidsdag. Derfor jobber jeg med det jeg gjør – å få flere til å ta bevisste valg som fremmer gleden!

Jeg vil påvirke flere arbeidsplasser til å jobbe for mer arbeidsglede og godt medarbeiderskap. I mine foredrag Medarbeiderskap gjør en forskjell! og Sats på arbeidsgleden setter jeg fokus på dette. Tidsrammen bestemmer du – og ønsker du et innhold som er bedre i tråd med deres behov, tilpasser jeg alltid mine foredrag til det som er mest nyttig og relevant for dere.